Blog

Beszélgess Fodor Zsókával te is!

A LifeMax márkanagykövete, Fodor Zsóka Püspökladányba látogat, ahol akár te is találkozhatsz vele!

A LifeMax szolgáltatásának számtalan előnye van, amelyekről az alábbi linken bővebben is olvashattok, de ezeken kívül a LifeMax Egyesület most egy egészen egyedülálló lehetőséget is kínál az előfizetői számára! A LifeMax elhozza a Barátok Közt sztárját, a sokak által csak Magdi anyusként ismert Fodor Zsókát, aki június 28-án a Püspökladányi diszpécserközpontba látogat, és egy olyan lehetőségre szeretné felhívni a figyelmet, amely nem kap elég nagy figyelmet kis hazánkban.

Tedd fel kérdéseidet Fodor Zsókának!

Június 28-án a LifeMax ügyfelei egy előre egyeztetett időpontban hívhatják a 0-24-es ügyfélszolgálatot, így lehetőségük lesz telefonon beszélgetni Fodor Zsókával! Ezen felül 3-5 szerencsés ellátottunk személyesen is találkozhat vele a LifeMax Diszpécserközpontjában, ahol egy ebéd, majd egy kötetlen beszélgetés keretein belül tehetik fel kérdéseiket a művésznőnek. A beszélgetés során bármilyen témával kapcsolatban kérdezhetik az érdeklődők Zsókát!

A LifeMax nyáron is segít

Az elmagányosodás, a szorongás, és a depresszió sajnos gyakran előforduló jelenség itthon, legfőképp az idősek körében. Nyáron a család, a hozzátartozók elutaznak, nyaralni mennek (korábban erről itt írtunk) míg az idősek sokszor felügyelet és segítség nélkül maradnak otthon. A nagy melegben amúgy sem szívesen mozdulnak ki, hiszen nem kevés veszély is leselkedik rájuk. Ezekben az esetekben is tartós megoldást kínál a LifeMax.

Ha úgy érzed, hogy számodra vagy a szeretteid számára is hasznos lenne a LifeMax segélyhívó és távfelügyeleti szolgáltatása, akkor keress minket a 0680 81 82 18-as, ingyenesen hívható telefonszámunkon, vagy töltsd ki a kapcsolati űrlapunkat!

Célunk, hogy pánikbetegek számára telefonos segítséget nyújtsunk, a nap 24 órájában.

Pánikrohamok bármikor előfordulhatnak, és azok időtartama és intenzitása is változó lehet.
Amennyiben aggódsz a rohamok miatt, és szeretnéd, hogy mindig legyen kihez fordulnod, akkor töltsd le a SoulBuddy applikációt.
Ránk éjjel-nappal számíthatsz.
Töltsd le az appot és próbáld ki 30 napig ingyen!

A próbaidőszak lejárta után csak 990 Ft/hó.

Szeretnél olyan technikákat megismerni, amik segítenek a pánik elleni harcban?

Online tanfolyamokat és előadásokat készítettünk Neked, hogy megtalálhasd azokat a módszereket és technikákat, amelyeksegítségével elindulhatsz a gyógyulás útján.
A Semmi Pánik tanfolyamain az elméleti tudás mellett olyan gyakorlati tanácsokat is megosztanak előadóink, amelyek segítségével hatékonyan tudod majd kezelni a mindennapok során jelentkező stresszt és szorongást.
Gyere, és találd meg a Neked szóló tanfolyamot!

Dr. Orosz Zsolt és Bacsó Benjámin tanfolyama

Kedvezményes csomag Dr. Orosz Zsolt és Bacsó Benjámin kurzusához!

Ismerd meg a gyógynövények főbb jellemzőit és jótékony hatásait, illetve a hit és ima szerepét mindennapjainkban