Blog

Beszélgess Fodor Zsókával te is!

A LifeMax márkanagykövete, Fodor Zsóka Püspökladányba látogat, ahol akár te is találkozhatsz vele!

A LifeMax szolgáltatásának számtalan előnye van, amelyekről az alábbi linken bővebben is olvashattok, de ezeken kívül a LifeMax Egyesület most egy egészen egyedülálló lehetőséget is kínál az előfizetői számára! A LifeMax elhozza a Barátok Közt sztárját, a sokak által csak Magdi anyusként ismert Fodor Zsókát, aki június 28-án a Püspökladányi diszpécserközpontba látogat, és egy olyan lehetőségre szeretné felhívni a figyelmet, amely nem kap elég nagy figyelmet kis hazánkban.

Tedd fel kérdéseidet Fodor Zsókának!

Június 28-án a LifeMax ügyfelei egy előre egyeztetett időpontban hívhatják a 0-24-es ügyfélszolgálatot, így lehetőségük lesz telefonon beszélgetni Fodor Zsókával! Ezen felül 3-5 szerencsés ellátottunk személyesen is találkozhat vele a LifeMax Diszpécserközpontjában, ahol egy ebéd, majd egy kötetlen beszélgetés keretein belül tehetik fel kérdéseiket a művésznőnek. A beszélgetés során bármilyen témával kapcsolatban kérdezhetik az érdeklődők Zsókát!

A LifeMax nyáron is segít

Az elmagányosodás, a szorongás, és a depresszió sajnos gyakran előforduló jelenség itthon, legfőképp az idősek körében. Nyáron a család, a hozzátartozók elutaznak, nyaralni mennek (korábban erről itt írtunk) míg az idősek sokszor felügyelet és segítség nélkül maradnak otthon. A nagy melegben amúgy sem szívesen mozdulnak ki, hiszen nem kevés veszély is leselkedik rájuk. Ezekben az esetekben is tartós megoldást kínál a LifeMax.

Ha úgy érzed, hogy számodra vagy a szeretteid számára is hasznos lenne a LifeMax segélyhívó és távfelügyeleti szolgáltatása, akkor keress minket a 0680 81 82 18-as, ingyenesen hívható telefonszámunkon, vagy töltsd ki a kapcsolati űrlapunkat!

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a felhasználói élmény növeléséhez. Amennyiben folytatja a weboldal böngészését, azzal Ön elfogadja a Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.