Pályázatok

A LifeMax által elnyert pályázatok listája

GINOP-5.1.7-17-2020-00437
„Jelzőrendszeres távfelügyelet szolgáltatás kialakítása az Észak-és Dél-Alföldi Régióban”

Projekt azonosítószáma: GINOP-5.1.7-17-2020-00437

Projekt címe: „Jelzőrendszeres távfelügyelet szolgáltatás kialakítása az Észak-és Dél-Alföldi Régióban”

Kedvezményezett: LifeMax Egyesület

A projekt tartalmának bemutatása: A LifeMax Egyesület célja egy magánszemélyek számára ma rendkívül szűkösen elérhető, megnyugtató segítséget jelentő, professzionális jelzőrendszeres segítségnyújtás kiépítése, amely egy rosszullét, baleset, eltévedés, egyéb vészhelyzet esetén segítséget jelent az idősek számára és azonnali jelzést küld hozzátartozóik felé is. Pályázatunk megvalósításának célja egy olyan rendszer kiépítése, mely segítségével a távol élő, de aggódó és gondoskodni kívánó hozzátartozók biztonságban tudhatják szeretteiket. A létrejövő szolgáltatás lényege egy kétirányú kommunikációra alkalmas készülék, amely elesés érzékelése, egy adott területről való eltávolodás vagy a jelző gomb megnyomása esetén a diszpécserközpontba küld jelzést, szükség szerint orvos, mentő, rendőrség, tűzoltóság vagy a hozzátartozó értesítése a következő lépés.

Szolgáltatási terület: Észak-Alföldi és Dél- Alföldi régió, később országos.

Célcsoport: idősek, illetve felügyeletet ellátni nem tudó, gondoskodni kívánó hozzátartozók.

A projekt 2 helyszínen, 5630 Békés, Verseny utca 4. és 4150 Püspökladány, Rákóczi út 59. szám alatt valósul meg. A projekt keretében létrejön egy új püspökladányi szolgáltatási központ, valamint a békési telephelyünkön kialakítunk egy diszpécserközpontot.

A projekt keretében 15 fő hátrányos és 15 fő nem hátrányos helyzetű célcsoporttag hosszú távú foglalkoztatását vállaltuk .

A projekt kezdő időpontja: 2020.04.01.

A projekt fizikai befejezés időpontja: 2022.07.31.

Támogatási összeg: 206 385 267 Ft

Támogatás intenzitása: 66,28 %

A projektről bővebb az alábbi linken olvashatnak.