Szerezze be ön is
a LifeMax Magazint!

Regisztráljon, és mi elküldjük a magazinunk ingyenes, digitális változatát!

A LifeMax jóvoltából most egy olyan időseknek szóló magazint olvashatnak el, amely hasznos tippeket, ötleteket és tanácsokat ad a mindennapokra! Tudja meg, hogy mit tehetünk az elmagányosodás ellen, fedezze fel receptünket, olvassa el interjúinkat, és találjon megoldást a problémáira a LifeMax Magazin segítségével!

Interjú Fodor Zsókával, a Barátok közt sztárjával!

„Úgy gondolom, hogy akinek az idős édesanyja vagy rokona egyedül él, és aki tele van aggodalommal, amikor elutazik, annak igenis hasznos lehet a LifeMax.”

Tudjon meg többet a LifeMax világáról!

Ismerje meg a LifeMax segélyhívó és távfelügyeleti szolgáltatás mögött álló embereket: pillantson be a diszpécsereink mindennapjaiba, olvasson a diszpécserközpontunk átadójáról, és fedezze fel az ellátottjaink történetét!

A LifeMax magazin segít megőrizni az egészségét is!

Magazinunkban hasznos tippeket adunk a testi és lelki egészség megőrzéséért: tanácsaink segítségével frissen tarthatja az ízületeit és csökkentheti a reumás panaszokat, de akár baleseteket is megelőzhet! A Dr. Késmárky Andrással készült interjúnkból pedig kiderül, hogy hogyan ismerhetjük fel a leggyakoribb betegségeket, és mit tehetünk ellenük.

Mi minden található még a LifeMax Magazinban?

  • Interjú Fodor Zsókával
  • Könnyű és gyors receptötlet
  • Tanácsok a mindennapi vészhelyzetek megelőzéséhez
  • Interjú a LifeMax diszpécserével
  • Interjú Szalay Ádámmal és édesanyjával
  • Keresztrejtvény és értékes nyeremények

Meg

MEGAJÁNDÉKOZZUK!

Receptek, szakértői interjúk, keresztrejtvény, beszélgetés Fodor Zsókával, a LifeMax márkanagykövetével. Regisztráljon és töltse le a 32 oldalas LifeMax Magazint és tudjon meg többet a segélyhívó szolgáltatás fontosságáról Regisztráljon most a LifeMax Magazin digitális, ingyenes példányáért! 

Dr. Orosz Zsolt és Bacsó Benjámin tanfolyama

Kedvezményes csomag Dr. Orosz Zsolt és Bacsó Benjámin kurzusához!

Ismerd meg a gyógynövények főbb jellemzőit és jótékony hatásait, illetve a hit és ima szerepét mindennapjainkban