SEGÉLYHÍVÓ ÉS TÁVFELÜGYELETI
SZOLGÁLTATÁS IDŐSEKNEK és ellátottaknak!

Legyünk partnerek,
hogy együtt segíthessünk!

A LifeMax célja, hogy minden idős embernek részese lehessen a biztonságos és méltóságteljes időskorban, amelyet megérdeme! Emellett támogatjuk a hátrányos helyzetben lévő emberek, például fogyatékkal élők, szenvedélybetegek vagy pszichiátriai betegek minél önállóbb életét. Ehhez egy egyszerű segélyhívó készüléket kínálunk, mellyel a nap 24 órájában, azonnal elérhetők szakértő diszpécsereink, akik gyorsan megfelelő segítséget tudnak küldeni: a mentőket, a tűzoltókat, a rendőrséget vagy akár a családtagokat.

A LifeMax segélyhívó készüléke számos hasznos funkcióval bír, melyek segítségével sokféle – különösen időseket érintő – problémára tudunk megoldást kínálni!

A jelzőrendszeres segítségnyújtás mindenki számára – aki kora, egészségügyi állapota, biztonságérzete növelése céljából szükségét érzi – segít fenntartani a biztonságos életvitel feltételeit, mely szolgáltatás krízishelyzetben akár életet is menthet.

Ha ön önkormányzat, idősek otthona, szociális intézet vezetője, vagy bármilyen idősekkel is foglalkozó intézmény munkatársa, akkor vegye fel a kapcsolatot velünk, és legyünk partnerek!

A LifeMax sokoldalú előnyei

A jelzőrendszeres segítségnyújtás mindenki számára – aki kora, egészségügyi állapota, biztonságérzete növelése céljából szükségét érzi – segít fenntartani a biztonságos életvitel feltételeit, mely szolgáltatás krízishelyzetben akár életet is menthet.

Értesítendő személynek megadható az önkormányzat kijelölt munkatársa is, így a baj esetén elsőként szerezhet információt az idős lakosokat illetően.

Az eszköz kétirányú kommunikációra képes, így akár az önkormányzat munkatársa, a gondozó, tanyagondnok, mezőőr is bármikor elérheti az ellátottakat a jelzőkészüléken keresztül. Így gyorsan megtudhatja, hogy jól vannak-e, van-e szükségük valamire az ellátottnak.

Megnövekszik az az idő, amelyet ellátottjaink a megszokott környezetükben, az otthonaikban tölthetnek, meghosszabbodik az önálló életvitel, sok esetben elkerülhető az idősek otthonába költözés.

A hozzátartozóknak megnyugvást és biztonságérzetet ad, tudva, hogy a nap 24 órájában figyelnek idős szeretteikre.

A szolgáltatás Magyarország egész területén működik, és az ellátottak az otthonukban éppúgy használhatják a készüléket, mint a boltban, a piacon vagy utazás közben. A segítség így mindig kéznél lehet!

A segélyhívó készülékről

Övcsipesz

Dokkoló

Karpánt

Tudjon meg még többet a szolgáltatásról videónkból!

Sajtómegjelenések

Korszerű jelzőrendszer vészhelyzetek esetére

Egyedül élő idősek biztonságát szolgálja egy korszerű jelzőrendszer, amelynek diszpécserközpontját Püspökladányban adták át. Bodó Sándor, a foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár a megnyitóünnepségen konkrét példával is szemléltette, hogy milyen helyzetben jelenthet különösen nagy segítséget a LifeMax jelzőrendszere. A püspökladányi diszpécserközpontunk megnyitójáról az M1 is hírt adott, a csatorna Híradójának aktuális adását itt tekintheti meg.

Kiépült a LifeMax professzionális diszpécserközpontja Püspökladányban

Míg néhány évtizede nem volt meglepő az sem, ha három generáció élt egy fedél alatt, addig napjainkban már a legtöbb fiatal otthagyja a szülői házat, és bizony nagyon gyakran egészen más városban, vagy akár külföldön telepednek le a gyermekek, távol az idős családtagoktól, akik vészhelyzet esetén így nem számíthatnak a gyermekeik segítségére. Többek között ebben a helyzetben is megoldást nyújt a LifeMax segélyhívó szolgáltatása, melynek segítségével az egyedül élő idősek is biztonságban lehetnek, hiszen vészhelyzet esetén gyors segítséget kaphatnak. Diszpécsereink a vadonatúj püspökladányi központban minden helyzetre felkészültek! A központ működéséről és a megnyitóünnepségéről a Ladány TV riportjából többet is megtudhatnak.

Megnyugtató, professzionális segítségnyújtás Püspökladány térségében

Püspökladányban nyílt meg vadonatúj diszpécserközpontunk, és természetesen megnyitóünnepséget is tartottunk augusztus 25-én, ahol Bulcsu László, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat közgyűlésének alelnöke is gratulált a központhoz, és örömétfejezte ki, hogy a megyében létesült egy ilyen korszakalkotó szociális szolgáltatást nyújtó központ. A jelzőrendszeres távfelügyelet az időseket szolgálja, és általa a távol élő, de gondoskodni kívánó rokonok is biztonságban tudhatják szeretteiket. A teljes cikket a megnyitóról és a püspökladányi diszpécserközpontról itt tudja elolvasni.

Átadták a LifeMax püspökladányi diszpécserközpontját

Augusztus 25-én átadásra került a LifeMax Egyesült püspökladányi diszpécserközpontja. Az eseményen üdvözlő beszédet mondott Bodó Sándor, foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár, Tóth Lajos, Püspökladány polgármestere, és Bulcsu László, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat közgyűlésének alelnöke is. A LifeMax szolgáltatásáról és a jövőbeli tervekről pedig Mile Ferenc, a LifeMax Egyesület elnöke és Winter Tamás, a LifeMax szakmai vezetője adtak tájékoztatást. A megnyitóünnepségről a demedia.hu cikkéből bővebben is tájékozódhat.

Egy segélyhívó készülék segített a pórul járt idős nénin

Magyarországon egyre jellemzőbb az elmagányosodás, sok olyan idős ember van, akinek romlik az egészségügyi állapota, és amikor szükségük lenne segítségre, nem kapnak vagy nehezen jutnak hozzá. Ezekre a helyzetekre nyújthat megoldást egy apró készülék. A LifeMax szolgáltatás igénybevételével a készüléken leadott jelzéseket a hét minden napján, 24 órában képzett diszpécserek fogadják, akik tisztában vannak a szerződő fél egészségügyi kockázataival. A teljes cikket, valamint a LifeMax diszpécserközpontjának megnyitóünnepségéről és a szolgáltatásunkról készült videót a 24.hu oldalán is megtekintheti.

Ismerje meg diszpécserközpontunkat!

2021-ben átadásra került a LifeMax püspökladányi diszpécserközpontja, mely a legmagasabb technológiai
elvárásoknak is megfelel, így biztosítva a szolgáltatás magas színvonalának fenntartását.

Tudjon meg többet

a LifeMax szolgáltatásairól!

segítsünk együtt!

Szeretnénk, ha ön is
a partnerünk lenne!

Kérjen árajánlatot most!

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a felhasználói élmény növeléséhez. Amennyiben folytatja a weboldal böngészését, azzal Ön elfogadja a Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.