Sajtóközlemény - 2021.01.05

Jelzőrendszeres távfelügyelet szolgáltatás kialakítása az Észak-és Dél-Alföldi Régióban

A LifeMax Egyesület a GINOP-5.1.7-17 „Társadalmi célú vállalkozások ösztönzése” című pályázati felhívás keretében 206 385 267 forint vissza nem térítendő támogatást nyert, mely támogatás célja egy megnyugtató segítséget jelentő, professzionális jelzőrendszeres segítségnyújtást biztosító szolgáltató rendszer kiépítése az Észak- és Dél-Alföldön, továbbá 30 új munkahely létrehozása és annak megőrzése.

A GINOP-5.1.7-17-2020-00437 azonosítószámú, „Jelzőrendszeres távfelügyelet szolgáltatás kialakítása az Észak-és Dél-Alföldi Régióban” című projekt keretében, egy megnyugtató segítséget jelentő, professzionális jelzőrendszeres segítségnyújtást biztosító szolgáltató rendszer kiépítésére kerül sor az Észak- és Dél-Alföldön. A projekt 2 helyszínen, 5630 Békés, Verseny utca 4. és 4150 Püspökladány, Rákóczi út 59. szám alatt valósul meg. A projekt keretében létrejön egy új püspökladányi szolgáltatási központ, valamint a békési telephelyünkön kialakítunk egy diszpécserközpontot.

A projekt kezdő időpontja 2020.04.01., a fizikai befejezés időpontja 2022.07.31.

A projekt első szakaszában valósul meg a diszpécser központ építési beruházása, valamint a működéshez szükséges eszközök beszerzés, majd elkezdődik a 30 fő munkavállaló foglalkoztatása. 15 fő hátrányos helyzetű és 15 fő nem hátrányos helyzetű célcsoporttag számára teremtünk új munkahelyet.

A fejlesztést a LifeMax Egyesület valósítja meg.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

A projektről bővebb információt a www.lifemax.hu olvashatnak.

További információ kérhető:

info@lifemax.hu  vagy az aranyszivdebrecen@gmail.com

Dr. Orosz Zsolt és Bacsó Benjámin tanfolyama

Kedvezményes csomag Dr. Orosz Zsolt és Bacsó Benjámin kurzusához!

Ismerd meg a gyógynövények főbb jellemzőit és jótékony hatásait, illetve a hit és ima szerepét mindennapjainkban