LifeMax gondoskodó applikáció

Gondoskodj szeretteidről, és érezd magad állandó biztonságban!

Hogyan használd a LifeMax Gondoskodó applikációt?

Lifemax Gondoskodó applikációval nyomon követheted azon szeretteidet, akik a Segélyhívó applikációt, vagy a Segélyhívó készülékes szolgáltatásunkat használja. Láthatod merre járnak, hogy adtak-e le vészjelzést, és beállíthatsz nekik max. 1 km sugarú kört, amiből kilépve automatikus vészjelzést küldenek a diszpécser központnak.

A LifeMax Segélyhívó szolgáltatás két applikációját: a Segélyhívó és Gondoskodó app-ot együttesen érdemes használni. Míg a Segélyhívó app és és a készülékek havidíjas szolgáltatás keretében érhetők el, addig a kiegészítő LifeMax Gondoskodó applikációt bárki ingyenesen használhatja.

Lifemax gondoskodó

Lifemax Gondoskodó app

LifeMax app gondoskodó
LifeMax SOS app

LifeMax Segélyhívó app

LifeMax app segélyhívó

Kiknek érdemes használni az appot?

Amennyiben egyedül élő idős rokonod van, akinek nincs állandó napi felügyelete, és esetleg demenciában szenved, akkor jól jöhet, ha naponta többször is meg tudod nézni, hogy éppen merre tartózkodik szeretted.

Szülők esetében pedig a gyermekek nyomon követésére alkalmas az applikáció, mert láthatod, ha éppen edzésről, iskolából vagy más elfoglaltságból épségben hazaérkett gyermeked, miközben te még épp dolgozol vagy más programon veszel részt.

Szintén érdemes letölteni az appot, ha szeretteid közül valaki epilepsziában, vagy más betegségben szenved, esetleg többször észlelte már magán a szabálytalan szívverést. Ilyenkor mindig megnyugtató tudni, hogy amellett, hogy a diszpécserközpont értesül a hívásról, vagy automatikus értesítés fut be, szeretteid is értesülnek a rosszullétről, és Te is értesülhetsz hozzátartozóid állapotáról és tartózkodási helyéről.

Egyedi szolgáltatás
Magyarországon!

A LifeMax segélyhívó applikációval egyetlen gombnyomással elérheted szakképzett diszpécsereinket, akik minden helyzetre felkészültek, és gyorsan segítséget küldenek. A Segélyhívó alkalmazás nemcsak egészségügyi vészhelyzetekben használható, hanem minden esetben, amikor félsz, rosszul érzed magad vagy szükséged van néhány megnyugtató szóra.

LifeMax SOS app

Hogyan működik a két alkalmazás összekötése?

 • A Gondoskodó alkalmazás letöltése csupán pár másodpercet vesz igénybe.
 • FONTOS: eltérő email címmel kell regisztrálni a Gondoskodó applikációba, mint amivel a Segélyhívó app-ban regisztráltak.
 • Ezután a szeretted Segélyhívó applikációjában található Kapcsoló kódot át kell másolni a saját Gondoskodó applikációdba, és már láthatod is a másik tartózkodási helyét.
 • A Gondoskodó app beállítások menüpontjánál az Értesítések között tudod beállítani miről kapjál automatikus jelzést:
  • SOS jelzést adott le a szeretted.
  • Elesés jelzést érzékelt a Segélyhívó készülék.
  • Elhagyta az általad kijelölt max. 1 km-es zónát a szeretted.
 • Egy Gondoskodó applikációval több Segélyhívó applikációt is össze tudsz kötni, így egyszerre több emberről is gondoskodhatsz.

Az ingyenes kiegészítő LifeMax Gondoskodó Appot letöltve láthatod, ha szeretteidnek éppen segítségre van szüksége, és azt is, hogy jelenleg hol tartózkodik. Emellett GPS-helymeghatározást használva beállíthatsz 1 km-es sávú virtuális területet, amelyet elhagyva az app riasztja a diszpécsereket. (Kifejezetten hasznos lehet demenciában szenvedő nagyszülők és hozzátartozóik esetében.) A megadott területről (pl: lakás 200m sugarú köréből) való kilépéskor automatikus jelzést küld a Diszpécserközpontba, mutatva a tartózkodási helyet, így kollégink könnyen oda tudják irányítani a segítséget. Így kölcsönösen gondoskodhattok egymásról akkor is, ha épp nem vagytok egymás közelében. 

Töltsd le most!

Ha úgy érzed, hogy neked is segíthetne a LifeMax Segélyhívó alkalmazás, akkor próbáld ki ingyenesen:

Gondoskodóként töltsd le ingyenes kiegészítő alkalmazásunkat és tudd szeretteidet állandó biztonságban.​

További információra van szükséged?

Akkor kérj visszahívást, vagy keress fel minket telefonon!

Keressen minket az ingyenesen hívható
06 80 81 82 18-as telefonszámunkon