Blog

Találd meg a pánikroham okait!

A pánikrohamok egyik kiváltó oka lehet, ha olyan helyzetben vagyunk, akár a munkahelyünkön, akár otthon, vagy egy párkapcsolatban, ahol nem tudjuk őszintén felvállalni az érzéseinket és véleményünket, és ezáltal el kell nyomni a valódi önmagunkat. Érdemes ilyenkor ezeken a helyzeteken megvizsgálni és megváltoztatni, akár úgy, hogy kilépünk a szituációból, vagy megjavítva azt benne maradni. De hogyan változtathatjuk meg ezeket a helyzeteket? Ebben nyújt segítséget Rév Szilvia pszichológus, autogén tréner.

Videónkból megtudhatod, hogy 

  • Miért ne alkudj meg?
  • Hogyan lépjünk ki a komfortzónánkból?
  • Hogyan döntsd el, hogy menj vagy maradj?
  • Mire figyelj, ha változtatsz?
  • Mikor érdemes benne maradni egy helyzetben, kapcsolatban?
  • Merjük bevallani magunknak az érzéseinket!

Amennyiben pánikroham tör rád, és szeretnéd, hogy valaki meghallgasson, segítsen hideg fejjel gondolkodni és légzőgyakorlatok levezetésével túljutni a rohamon, akkor töltsd le a LifeMax Segélyhívó appot és nyomd meg az SOS gombot a roham alatt, és kollégáink egy percen belül visszahívnak.

​​Csak egy gombnyomás a segítség, a nap bármely percében. Telepítsd a LifeMax Segélyhívó appot és próbáld ki 30 napig ingyenesen! A próbaidőszak lejárta után csak 990 Ft/hó.

AppleStore: https://apps.apple.com/hu/app/lifemax-seg%C3%A9lyh%C3%ADv%C3%B3/id1594600303?l=hu

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lifemax.beacon

Bővebb információ:
https://lifemax.hu/panikbetegeknek/

Diszpécsereinket Rév Szilvia pszichológus készítette fel a pánikrohamok kezelésére. Szilvia maga is átesett olyan időszakon, amikor pánikrohamokkal küzdött, ezért a személyes tapasztalat miatt hatékonyan és együttérzően tud segíteni a betegeknek. Pszichológusként és autogén trénerként számos pánikbetegnek segített már enyhíteni és teljesen megszüntetni a rohamokat. Itt tudsz vele kapcsolatba lépni: https://revszilvia.hu

Célunk, hogy pánikbetegek számára telefonos segítséget nyújtsunk, a nap 24 órájában.

Pánikrohamok bármikor előfordulhatnak, és azok időtartama és intenzitása is változó lehet.
Amennyiben aggódsz a rohamok miatt, és szeretnéd, hogy mindig legyen kihez fordulnod, akkor töltsd le a SoulBuddy applikációt.
Ránk éjjel-nappal számíthatsz.
Töltsd le az appot és próbáld ki 30 napig ingyen!

A próbaidőszak lejárta után csak 990 Ft/hó.

Szeretnél olyan technikákat megismerni, amik segítenek a pánik elleni harcban?

Online tanfolyamokat és előadásokat készítettünk Neked, hogy megtalálhasd azokat a módszereket és technikákat, amelyeksegítségével elindulhatsz a gyógyulás útján.
A Semmi Pánik tanfolyamain az elméleti tudás mellett olyan gyakorlati tanácsokat is megosztanak előadóink, amelyek segítségével hatékonyan tudod majd kezelni a mindennapok során jelentkező stresszt és szorongást.
Gyere, és találd meg a Neked szóló tanfolyamot!

Dr. Orosz Zsolt és Bacsó Benjámin tanfolyama

Kedvezményes csomag Dr. Orosz Zsolt és Bacsó Benjámin kurzusához!

Ismerd meg a gyógynövények főbb jellemzőit és jótékony hatásait, illetve a hit és ima szerepét mindennapjainkban