Blog

Próbáld ki a LifeMax Segélyhívó applikációt!

Megérkezett a LifeMax Segélyhívó alkalmazás, melyet most ingyenes ki is próbálhattok!

A LifeMax célja, hogy mindenkit biztonságban tudhassunk, ezért szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, és igyekszünk minél több ember számára megoldást nyújtani. Így született meg a LifeMax Segélyhívó alkalmazás, mely bármilyen IPhone vagy Android telefonra telepíthető, és segítségével bármilyen vészhelyzetben elérhető a gyors segítség.

A LifeMax Segélyhívó applikációját kifejezetten vészhelyzetekre fejlesztettük ki: probléma esetén gyorsan és egyszerűen elérhetjük a LifeMax szakértő Diszpécserközpontját, ahol kollégáink megfelelő segítséget küldenek, baleset esetén pedig továbbítják az ellátott egészségügyi adatait és kórtörténetét a kiérkező mentőknek. Az applikáció emellett GEO-kerítés funkcióval rendelkezik: az ellátott számára beállítható a térképen egy biztonsági zóna, amelyből kilépve az applikáció jelzést ad le a központ számára. Ez a funkció hasznos lehet gyerekek, valamint demenciával, vagy mentális problémákkal küzdők számára.

LifeMax Segélyhívó alkalmazás

Kinek ajánljuk a LifeMax Segélyhívó applikációját?

A LifeMax Segélyhívó alkalmazás azok számára nyújthat megoldást elsődlegesen, akik általában maguknál tartják a telefonjukat, és fontos számukra, hogy mindig biztonságban legyenek. Különösen hasznos lehet a szolgáltatás gyermekek számára, akik így egyszerűen segítséget hívhatnak baj esetén, illetve felnőttek számára, akik rendszeresen sportolnak, szív- és érrendszeri, vagy egyéb rosszulléttel járó betegségekkel küzdenek, esetleg mozgásukban korlátozottak.

Próbáld ki az applikációt, és mondd el a véleményed!

Ha számodra is fontos a biztonság, akkor próbáld ki a LifeMax vadonatúj Segélyhívó alkalmazását, most 30 napig teljesen ingyenesen! Ha pedig kipróbáltad az appot, akkor töltsd ki kérdőívünket, és mondd el a véleményed, hogy a segítségeddel fejleszthessük a szolgáltatásunkat. Nekünk számít a véleményed!

Amennyiben pedig a kitöltés során megadod az email címed is, úgy a fáradozásaidért cserébe meglepünk téged egy 50%-os kuponnal, mellyel a későbbiekben féláron veheted igénybe a LifeMax Segélyhívó applikációját!

A kérdőívet itt töltheted ki!

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a felhasználói élmény növeléséhez. Amennyiben folytatja a weboldal böngészését, azzal Ön elfogadja a Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.