Blog

Próbáld ki a LifeMax Segélyhívó applikációt!

Megérkezett a LifeMax Segélyhívó alkalmazás, melyet most ingyenes ki is próbálhattok!

A LifeMax célja, hogy mindenkit biztonságban tudhassunk, ezért szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, és igyekszünk minél több ember számára megoldást nyújtani. Így született meg a LifeMax Segélyhívó alkalmazás, mely bármilyen IPhone vagy Android telefonra telepíthető, és segítségével bármilyen vészhelyzetben elérhető a gyors segítség.

A LifeMax Segélyhívó applikációját kifejezetten vészhelyzetekre fejlesztettük ki: probléma esetén gyorsan és egyszerűen elérhetjük a LifeMax szakértő Diszpécserközpontját, ahol kollégáink megfelelő segítséget küldenek, baleset esetén pedig továbbítják az ellátott egészségügyi adatait és kórtörténetét a kiérkező mentőknek. Az applikáció emellett GEO-kerítés funkcióval rendelkezik: az ellátott számára beállítható a térképen egy biztonsági zóna, amelyből kilépve az applikáció jelzést ad le a központ számára. Ez a funkció hasznos lehet gyerekek, valamint demenciával, vagy mentális problémákkal küzdők számára.

LifeMax Segélyhívó alkalmazás

Kinek ajánljuk a LifeMax Segélyhívó applikációját?

A LifeMax Segélyhívó alkalmazás azok számára nyújthat megoldást elsődlegesen, akik általában maguknál tartják a telefonjukat, és fontos számukra, hogy mindig biztonságban legyenek. Különösen hasznos lehet a szolgáltatás gyermekek számára, akik így egyszerűen segítséget hívhatnak baj esetén, illetve felnőttek számára, akik rendszeresen sportolnak, szív- és érrendszeri, vagy egyéb rosszulléttel járó betegségekkel küzdenek, esetleg mozgásukban korlátozottak.

Próbáld ki az applikációt, és mondd el a véleményed!

Ha számodra is fontos a biztonság, akkor próbáld ki a LifeMax vadonatúj Segélyhívó alkalmazását, most 30 napig teljesen ingyenesen! Ha pedig kipróbáltad az appot, akkor töltsd ki kérdőívünket, és mondd el a véleményed, hogy a segítségeddel fejleszthessük a szolgáltatásunkat. Nekünk számít a véleményed!

Amennyiben pedig a kitöltés során megadod az email címed is, úgy a fáradozásaidért cserébe meglepünk téged egy 50%-os kuponnal, mellyel a későbbiekben féláron veheted igénybe a LifeMax Segélyhívó applikációját!

A kérdőívet itt töltheted ki!

Célunk, hogy pánikbetegek számára telefonos segítséget nyújtsunk, a nap 24 órájában.

Pánikrohamok bármikor előfordulhatnak, és azok időtartama és intenzitása is változó lehet.
Amennyiben aggódsz a rohamok miatt, és szeretnéd, hogy mindig legyen kihez fordulnod, akkor töltsd le a SoulBuddy applikációt.
Ránk éjjel-nappal számíthatsz.
Töltsd le az appot és próbáld ki 30 napig ingyen!

A próbaidőszak lejárta után csak 990 Ft/hó.

Szeretnél olyan technikákat megismerni, amik segítenek a pánik elleni harcban?

Online tanfolyamokat és előadásokat készítettünk Neked, hogy megtalálhasd azokat a módszereket és technikákat, amelyek segítségével elindulhatsz a gyógyulás útján.
A Semmi Pánik tanfolyamain az elméleti tudás mellett olyan gyakorlati tanácsokat is megosztanak előadóink, amelyek segítségével hatékonyan tudod majd kezelni a mindennapok során jelentkező stresszt és szorongást.
Gyere, és találd meg a Neked szóló tanfolyamot!