Blog

Milyen összefüggés van a pánikrohamok és a kiégés között?

A kiégés sajnos nagyon gyakori a mai túlpörgetett világban. Ilyenkor olyan tüneteket vehetünk magunkon észre, mint például a szorongás, fáradékonyság vagy a nehezebb fókuszálás. Ilyenkor fontos, hogy adjuk meg magunknak a kellő pihenőidőt, és tanuljuk meg tisztelni a saját szükségleteinket. Ez segíteni fog minket abban, hogy végre újra jól érezzük magunkat, hatékonyan tudjunk dolgozni a munkahelyünkön és feltöltődve nézzünk szembe az otthoni kihívásokkal.

Videónkból megtudhatod, hogy
0:00 Mik a kiégés tünetei?
0:48 Hogyan kezeljük a kiégést?
2:51 Hogyan előzzük meg a kiégést?
4:14 Hogyan húzzuk meg a határainkat?
6:03 Hogyan gondoskodhatunk magunkról?
7:07 Mire van szükségem a munkahelyen?
7:59 Mit tehetünk, ha anyaként kiégünk?
10:06 Milyen technikákat alkalmazhatunk?
10:53 Merjük megosztani az igényeinket!

Amennyiben pánikroham tör rád, és szeretnéd, hogy valaki meghallgasson, segítsen hideg fejjel gondolkodni és légzőgyakorlatok levezetésével túljutni a rohamon, akkor töltsd le a LifeMax Segélyhívó appot és nyomd meg az SOS gombot a roham alatt, és kollégáink egy percen belül visszahívnak. ​​Csak egy gombnyomás a segítség, a nap bármely percében. Telepítsd a LifeMax Segélyhívó appot és próbáld ki 30 napig ingyenesen! A próbaidőszak lejárta után csak 990 Ft/hó.

AppleStore: https://apps.apple.com/hu/app/lifemax…
Google Play: https://play.google.com/store/apps/de…
Bővebb információ: https://lifemax.hu/panikbetegeknek/


Diszpécsereinket Rév Szilvia pszichológus készítette fel a pánikrohamok kezelésére. Szilvia maga is átesett olyan időszakon, amikor pánikrohamokkal küzdött, ezért a személyes tapasztalat miatt hatékonyan és együttérzően tud segíteni a betegeknek. Pszichológusként és autogén trénerként számos pánikbetegnek segített már enyhíteni és teljesen megszüntetni a rohamokat. Itt tudsz vele kapcsolatba lépni: https://revszilvia.hu

Célunk, hogy pánikbetegek számára telefonos segítséget nyújtsunk, a nap 24 órájában.

Pánikrohamok bármikor előfordulhatnak, és azok időtartama és intenzitása is változó lehet.
Amennyiben aggódsz a rohamok miatt, és szeretnéd, hogy mindig legyen kihez fordulnod, akkor töltsd le a SoulBuddy applikációt.
Ránk éjjel-nappal számíthatsz.
Töltsd le az appot és próbáld ki 30 napig ingyen!

A próbaidőszak lejárta után csak 990 Ft/hó.

Szeretnél olyan technikákat megismerni, amik segítenek a pánik elleni harcban?

Online tanfolyamokat és előadásokat készítettünk Neked, hogy megtalálhasd azokat a módszereket és technikákat, amelyek segítségével elindulhatsz a gyógyulás útján.
A Semmi Pánik tanfolyamain az elméleti tudás mellett olyan gyakorlati tanácsokat is megosztanak előadóink, amelyek segítségével hatékonyan tudod majd kezelni a mindennapok során jelentkező stresszt és szorongást.
Gyere, és találd meg a Neked szóló tanfolyamot!