Blog

Milyen helyzetekben segít a LifeMax?

A LifeMax segélyhívó készülék viselésével bárki igénybe vehet 0-24 órás távfelügyeleti szolgáltatást, melyen keresztül diszpécsereink bármilyen vészhelyzet esetén azonnal segítséget nyújtanak. De milyen helyzetekben és hogyan segíthet a LifeMax szolgáltatása? Erre keressük a választ!

A LifeMax segélyhívó szolgáltatás működése

Vészhelyzet esetén a bajban lévő ellátott megnyomja a készüléken található SOS gombot, vagy elesés esetén a segélyhívó készülék automatikus jelzést ad le. A 0-24 órában rendelkezésre álló képzett diszpécserek a segélyhívó készüléken keresztül – mint egy telefonon – azonnal felveszik a kapcsolatot a bajba jutottal, és felmérik a vészhelyzet jellegét. Ezek után a szituációnak megfelelően a diszpécserek értesítik a segítségnyújtáshoz szükséges szereplőket: orvosi ügyeletet, gondozónőt, mentőket, rendőrséget vagy tűzoltókat, az előre egyeztetett, kulccsal rendelkező személyt és a hozzátartozókat. Az eset megoldásához a diszpécserek rendelkeznek az ügyfelek által megadott egészségügyi adatokkal, és akár plusz információkkal is, mint például a lakásba való bejutás módjával. A helyszínre érkezett segítségnyújtók a bajba jutott személyt gyorsan el tudják látni.

Mikor segít a LifeMax segélyhívó?

Az életben sokféle vészhelyzet kialakulhat, melyekre nem vagyunk felkészülve. A fürdőszobában, akár zuhanyzás közben is elcsúszhatunk, eleshetünk és beverhetjük a fejünket, rosszabb esetben pedig akár az eszméletünket is elveszíthetjük. De nemcsak balesetek, hanem rosszullétek is történhetnek, különösen akkor ha tartós betegséggel küzdünk. Sőt, akár egy kellemes városi séta, túrázás vagy kertészkedés alkalmával is lehetünk rosszul, például napszúrás miatt. A környezetünkben élők pedig szintén kerülhetnek vészhelyzetbe, amikor gyorsan kell cselekednünk: unokánk evés közben félrenyelhet és fuldokolhat, vagy az utcán rosszul lehet mellettünk valaki.

Az ehhez hasonló vészhelyzetekben és más kritikus élethelyzetekben tud segítséget nyújtani a LifeMax segélyhívó készülék. Nem csupán a velünk történt balesetek miatt kérhetünk a készülékkel segítséget, hanem más embertársunk bajba jutásakor szintén használhatjuk. Kiemelkedő tulajdonsága a készüléknek, hogy elesés-érzékelővel van felszerelve, tehát a viselője elesésekor automatikus riasztás jelzés fut be a diszpécserközpontba. A készülék bizonyos mértékű vízállósága folytán zuhanyzás, mosogatás és a kertben való locsolás közben is biztonsággal viselhető. A biztonságérzetet növelve a készülék viszonylag pontos GPS-meghatározással is rendelkezik, bátran hordhatjuk túrázás, vásárlás, sétálás alkalmával. GEO-kerítés funkció is igényelhető a készüléken, mely arra szolgál, hogy eltévedés esetén a készüléket viselő ellátott mihamarabb megtalálható legyen.

Érdemes magunkkal vinnünk a készüléket belföldi kirándulásokra, bevásárlásokra, gyülekezet, fodrász és kozmetikus felkeresésekor, kertészkedéskor, vagy bármilyen más helyzetben is. A LifeMax segélyhívó készülék megadja a biztonságos, felhőtlen életérzést nekünk, és hozzájárul, hogy szeretteink se aggodalmaskodjanak.

Ha úgy érzed, hogy számodra vagy a szeretteid számára is hasznos lenne a LifeMax segélyhívó és távfelügyeleti szolgáltatása, akkor keress minket a 0680 81 82 18-as, ingyenesen hívható telefonszámunkon, vagy töltsd ki a kapcsolati űrlapunkat!

Célunk, hogy pánikbetegek számára telefonos segítséget nyújtsunk, a nap 24 órájában.

Pánikrohamok bármikor előfordulhatnak, és azok időtartama és intenzitása is változó lehet.
Amennyiben aggódsz a rohamok miatt, és szeretnéd, hogy mindig legyen kihez fordulnod, akkor töltsd le a SoulBuddy applikációt.
Ránk éjjel-nappal számíthatsz.
Töltsd le az appot és próbáld ki 30 napig ingyen!

A próbaidőszak lejárta után csak 990 Ft/hó.

Szeretnél olyan technikákat megismerni, amik segítenek a pánik elleni harcban?

Online tanfolyamokat és előadásokat készítettünk Neked, hogy megtalálhasd azokat a módszereket és technikákat, amelyeksegítségével elindulhatsz a gyógyulás útján.
A Semmi Pánik tanfolyamain az elméleti tudás mellett olyan gyakorlati tanácsokat is megosztanak előadóink, amelyek segítségével hatékonyan tudod majd kezelni a mindennapok során jelentkező stresszt és szorongást.
Gyere, és találd meg a Neked szóló tanfolyamot!

Dr. Orosz Zsolt és Bacsó Benjámin tanfolyama

Kedvezményes csomag Dr. Orosz Zsolt és Bacsó Benjámin kurzusához!

Ismerd meg a gyógynövények főbb jellemzőit és jótékony hatásait, illetve a hit és ima szerepét mindennapjainkban