Blog

Miért hasznos a LifeMax intézmények számára?

A LifeMax szolgáltatása nem csak a magánszemélyek számára elérhető, hanem partnereink között tudhatunk számos szociális szolgáltató szervezetet is. Jogosan merülhet fel azonban a kérdés, hogy miért lehet hasznos egy szociális intézménynek a LifeMax szolgáltatása? Cikkünkben erre keressük a választ.

A LifeMax nem csak egy egyszerű vészjelző szolgáltatás: a hagyományos távfelügyelet biztosítása mellett a szociális intézmények ellátottjai is élvezhetik ugyanazt a szolgáltatást, mint a piaci alapon szerződött ügyfelek. Ennek az alábbi elemek a részei:

  • Folyamatos, 24 órás felügyelet, melyet a LifeMax képzett és folyamatosan tréningezett diszpécserei biztosítanak. Ennek köszönhetően folyamatos támaszai tudunk lenni az ellátottaknak és a gondozószolgálatnak is.
  • Rendszeres ügyfélápolási programot biztosítunk, melynek segítségével a változó adatokat folyamatosan naprakészen tartjuk, így vészhelyzet esetén a lehető legtöbbet meg tudjuk tenni a készülék használójáért.
  • Gondoskodunk arról is, hogy az idős ügyfeleink pontosan ismerjék és rutinosan kezeljék a vészjelző készüléket, melyet baj esetén nyugodtan és magabiztosan tudnak használni.
  • Nem feledkezünk meg az intézményekben dolgozókról sem. Ismerjük a szociális területen tevékenykedő szakemberek ellátottjaikhoz való nagyfokú kötődését: a gondozószolgálat munkatársai sok esetben csak napi 1-2 órát tudnak az idősekkel tölteni, de egész nap gondolnak rájuk. Az ő munkájukat a LifeMax Gondoskodó applikációval igyekszünk könnyebbé tenni. Az alkalmazással a szociális dolgozók nyomon követhetik az ellátott jelzőrendszeres tevékenységét, aminek köszönhetően az elsők között értesülnek egy esetleges riasztásról.
  • Mindannyian ismerjük az érzést, amikor álmunkból riasztanak minket. Az ügyeletben lévő gondozó szakemberek munkáját azzal próbáljuk meg effektívebbé tenni, hogy egy éjjeli kivonulás esetén is röviden és pontosan tájékoztatjuk őket, összegyűjtve a legfontosabb információkat, így ők felkészülten érkezhetnek a helyszínre.

Szolgáltatásunk tehát jóval több, mint egy jelzőkészülék által biztosított vészjelző rendszer. Emberek dolgoznak emberekkel, az emberekért.

Ha ön önkormányzat, idősek otthona, vagy bármilyen idősekkel is foglalkozó intézmény munkatársa, akkor vegye fel a kapcsolatot velünk, és legyünk partnerek!

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a felhasználói élmény növeléséhez. Amennyiben folytatja a weboldal böngészését, azzal Ön elfogadja a Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.