Blog

Megérkezett a LifeMax Magazin!

A LifeMax segélyhívó szolgáltatás rengeteg ember életére vigyázz nap mint nap, most pedig egy olyan magazint is összeállítottunk, melyben minden idős megtalálhatja az őt érdeklő témát! Ismerjék meg a szolgáltatást részletesebben, és merüljenek el az érdekesebbnél érdekesebb témákat felsorakoztató magazinunkban.

Tippek és tanácsok

Idős korban rengeteg nehézséggel kell szembenéznünk, legyenek ezek betegségek, vagy a háztartásban felmerülő problémák. A magazinban épp ezért több olyan cikk is található, melyben megoldásokat javaslunk az otthoni katasztrófák megelőzésére, emellett pedig tippeket is olvashatnak az elmagányosodás ellen. A reumás panaszok ellen is hoztunk olyan praktikákat, melyek segítségével végre felvehetik a harcot a problémával!

LifeMax és egészség

Hogyan lehet megelőzni a rossz közérzetet és mit tehetünk a magány ellen? Vajon miért jók a gyógynövények? Hogyan tehetjük biztonságossá az otthonunkat? Többek között ezekre a kérdésekre is kiderül a válasz a LifeMax Magazinból! Ha pedig többet szeretnének megtudni róla, hogy hogyan működik a LifeMax segélyhívó szolgáltatás és a diszpécserközpontja, akkor is érdemes böngészni a magazin cikkei között.

Interjúk szakértőkkel, ismert emberekkel

Milyen valós helyzetekben lehet használni a LifeMax segélyhívó szolgáltatását, és miért jutott el Szalay Ádám oda, hogy anyukáját rávette erre a szolgáltatásra? Többek között ez is kiderül a magazinból! De Fodor Zsóka, a Barátok közt sztárja is ajánlja a szolgáltatást, valamint mesél arról, hogy hogyan zajlanak az ő mindennapjai, és hogy miért fontos neki a segélyhívó. „Én a LifeMaxet és a biztonságot, nyugalmat választottam…” – mondta el a színésznő.

Dr. Késmárky András is adott nekünk interjút, melyben válaszolt nekünk a leggyakoribb, időseket érintő betegségekkel kapcsolatos kérdéseinkre, például arra, hogy hogyan lehet megelőzni a betegségeket, és mit tehetnek a hozzátartozók.

Mindemellett pedig érdemes megfejteni a LifeMax keresztrejtvényét is, mellyel értékes ajándékot nyerhetnek!

MEGAJÁNDÉKOZZUK!

Receptek, szakértői interjúk, keresztrejtvény, beszélgetés Fodor Zsókával, a LifeMax márkanagykövetével. Regisztráljon és töltse le a 32 oldalas LifeMax Magazint és tudjon meg többet a segélyhívó szolgáltatás fontosságáról!

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a felhasználói élmény növeléséhez. Amennyiben folytatja a weboldal böngészését, azzal Ön elfogadja a Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.