Blog

Megérkezett a LifeMax Magazin!

A LifeMax segélyhívó szolgáltatás rengeteg ember életére vigyázz nap mint nap, most pedig egy olyan magazint is összeállítottunk, melyben minden idős megtalálhatja az őt érdeklő témát! Ismerjék meg a szolgáltatást részletesebben, és merüljenek el az érdekesebbnél érdekesebb témákat felsorakoztató magazinunkban.

Tippek és tanácsok

Idős korban rengeteg nehézséggel kell szembenéznünk, legyenek ezek betegségek, vagy a háztartásban felmerülő problémák. A magazinban épp ezért több olyan cikk is található, melyben megoldásokat javaslunk az otthoni katasztrófák megelőzésére, emellett pedig tippeket is olvashatnak az elmagányosodás ellen. A reumás panaszok ellen is hoztunk olyan praktikákat, melyek segítségével végre felvehetik a harcot a problémával!

LifeMax és egészség

Hogyan lehet megelőzni a rossz közérzetet és mit tehetünk a magány ellen? Vajon miért jók a gyógynövények? Hogyan tehetjük biztonságossá az otthonunkat? Többek között ezekre a kérdésekre is kiderül a válasz a LifeMax Magazinból! Ha pedig többet szeretnének megtudni róla, hogy hogyan működik a LifeMax segélyhívó szolgáltatás és a diszpécserközpontja, akkor is érdemes böngészni a magazin cikkei között.

Interjúk szakértőkkel, ismert emberekkel

Milyen valós helyzetekben lehet használni a LifeMax segélyhívó szolgáltatását, és miért jutott el Szalay Ádám oda, hogy anyukáját rávette erre a szolgáltatásra? Többek között ez is kiderül a magazinból! De Fodor Zsóka, a Barátok közt sztárja is ajánlja a szolgáltatást, valamint mesél arról, hogy hogyan zajlanak az ő mindennapjai, és hogy miért fontos neki a segélyhívó. „Én a LifeMaxet és a biztonságot, nyugalmat választottam…” – mondta el a színésznő.

Dr. Késmárky András is adott nekünk interjút, melyben válaszolt nekünk a leggyakoribb, időseket érintő betegségekkel kapcsolatos kérdéseinkre, például arra, hogy hogyan lehet megelőzni a betegségeket, és mit tehetnek a hozzátartozók.

Mindemellett pedig érdemes megfejteni a LifeMax keresztrejtvényét is, mellyel értékes ajándékot nyerhetnek!

MEGAJÁNDÉKOZZUK!

Receptek, szakértői interjúk, keresztrejtvény, beszélgetés Fodor Zsókával, a LifeMax márkanagykövetével. Regisztráljon és töltse le a 32 oldalas LifeMax Magazint és tudjon meg többet a segélyhívó szolgáltatás fontosságáról!

Célunk, hogy pánikbetegek számára telefonos segítséget nyújtsunk, a nap 24 órájában.

Pánikrohamok bármikor előfordulhatnak, és azok időtartama és intenzitása is változó lehet.
Amennyiben aggódsz a rohamok miatt, és szeretnéd, hogy mindig legyen kihez fordulnod, akkor töltsd le a SoulBuddy applikációt.
Ránk éjjel-nappal számíthatsz.
Töltsd le az appot és próbáld ki 30 napig ingyen!

A próbaidőszak lejárta után csak 990 Ft/hó.

Szeretnél olyan technikákat megismerni, amik segítenek a pánik elleni harcban?

Online tanfolyamokat és előadásokat készítettünk Neked, hogy megtalálhasd azokat a módszereket és technikákat, amelyeksegítségével elindulhatsz a gyógyulás útján.
A Semmi Pánik tanfolyamain az elméleti tudás mellett olyan gyakorlati tanácsokat is megosztanak előadóink, amelyek segítségével hatékonyan tudod majd kezelni a mindennapok során jelentkező stresszt és szorongást.
Gyere, és találd meg a Neked szóló tanfolyamot!

Dr. Orosz Zsolt és Bacsó Benjámin tanfolyama

Kedvezményes csomag Dr. Orosz Zsolt és Bacsó Benjámin kurzusához!

Ismerd meg a gyógynövények főbb jellemzőit és jótékony hatásait, illetve a hit és ima szerepét mindennapjainkban