Blog

A LifeMax meglepetése anyák napjára: próbáld ki ingyen a szolgáltatást!

Szüleinkre az év minden napján szeretettel gondolunk, de a hétköznapok forgatagában gyakran nem jut időnk arra, hogy megfelelően gondoskodjunk róluk, és kimutassuk a szeretetünket feléjük. Az anyák napja azonban jó lehetőséget ad arra, hogy megköszönjük az édesanyánknak vagy nagymamánknak mindazt, amit értünk tett, és elkezdjünk gondoskodni róla, hiszen tudjuk, anya csak egy van.

Ha azonban nemcsak ezen az egy napon szeretnéd kimutatni a szereteted és gondoskodásod az édesanyád vagy nagymamád iránt, hanem egész évben szeretnéd a gondját viselni, akkor a LifeMax egy remek lehetőséget kínál neked: kezdd el ma a gondoskodást, és próbáljátok ki a LifeMax segélyhívó és távfelügyeleti szolgáltatását most egy hónapig ingyenesen!

A LifeMax sokoldalú előnyei

A LifeMax segélyhívó szolgáltatásának alapja egy kicsi, egyszerűen használható készülék, mellyel vészhelyzet esetén azonnal elérhetők szakképzett diszpécsereink, akik azonnal segítséget nyújtanak: a szóbeli megnyugtatáson túl hívhatnak mentőt, rendőrt vagy tűzoltót, illetve a családtagokat is értesíthetik.

A LifeMax készülékkel legegyszerűbben az SOS gomb megnyomásával küldhető vészjelzés, de az eszköz automatikus vészjelzést küld akkor is, ha az ellátott elesett, ha a készülék merül, vagy aktív GEO-kerítés esetén akkor is, ha a viselője kilépett az előre meghatározott, biztonságos zónából. A készülék emellett vízálló, kétirányú kommunikációra alkalmas, és nagyon könnyen kezelhető.

Ismerd meg a szolgáltatás további előnyeit!

Próbáld ki a szolgáltatást ingyenesen!

A LifeMax szolgáltatását anyák napja alkalmából most te is ingyenesen kipróbálhatod! Siess, mert a lehetőség csak limitált számú szerződéskötőnek érhető el! Adj te is valóban hasznos ajándékot az idős szeretteidnek, és gondoskodj a biztonságukról akkor is, amikor nem lehetsz mellettük!

 

Kérj ingyenes visszahívást, és kollégáink hamarosan keresni fognak téged az ingyenes szolgáltatással kapcsolatban!

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a felhasználói élmény növeléséhez. Amennyiben folytatja a weboldal böngészését, azzal Ön elfogadja a Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.