Blog

Hogyan tudjuk kezelni a félelmet?

A pánikrohamok egyik kiváltó gyökér oka lehet az, ha nem tudjuk kezelni a félelem érzését. A félelem, legyen az betegségtől, haláltól vagy egy nehéz életeseménytől, nagyon bénítóan tud hatni. Amikor a félelem érzése valamilyen hatás következtében nagyobb lesz, kiválthat pánikrohamot, pánikbetegséget.

Videónkból megtudhatod, hogy
– Hogyan hat ránk a halálfélelem?
– Mit jelent a tanatofóbia?
– Mi határozza meg a halálhoz való viszonyunkat?
– Hogyan viszonyuljunk a halálhoz?
– Hogyan erősítsük a hitünket?
– Megvalósítottad már mindazt, amit szeretnél?
– A betegségektől való túlzott félelem hatása
– Hogyan hatnak a transzgenerációs minták?
– Milyen a kapcsolatunk a testünkkel?
– Hogy lehet elfogadni a betegséget?
– Milyen módszereket alkalmazhatunk?

Amennyiben pánikroham tör rád, és szeretnéd, hogy valaki meghallgasson, segítsen hideg fejjel gondolkodni és légzőgyakorlatok levezetésével túljutni a rohamon, akkor töltsd le a LifeMax Segélyhívó appot és nyomd meg az SOS gombot a roham alatt, és kollégáink egy percen belül visszahívnak. ​​Csak egy gombnyomás a segítség, a nap bármely percében. Telepítsd a LifeMax Segélyhívó appot és próbáld ki 30 napig ingyenesen! A próbaidőszak lejárta után csak 990 Ft/hó.
AppleStore: https://apps.apple.com/hu/app/lifemax…
Google Play: https://play.google.com/store/apps/de…
Bővebb információ: https://lifemax.hu/panikbetegeknek/ Diszpécsereinket Rév Szilvia pszichológus készítette fel a pánikrohamok kezelésére. Szilvia maga is átesett olyan időszakon, amikor pánikrohamokkal küzdött, ezért a személyes tapasztalat miatt hatékonyan és együttérzően tud segíteni a betegeknek. Pszichológusként és autogén trénerként számos pánikbetegnek segített már enyhíteni és teljesen megszüntetni a rohamokat. Itt tudsz vele kapcsolatba lépni: https://revszilvia.hu

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a felhasználói élmény növeléséhez. Amennyiben folytatja a weboldal böngészését, azzal Ön elfogadja a Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.