Blog

Hogyan kezeljük hatékonyan az agorafóbiát?


Az agorafóbiás tünetek együtt járhatnak pánikbetegséggel, ilyenkor azt érezhetjük, hogy nehezebben mozdulunk ki, félünk a nyílt terektől, és zsúfolt utcáktól. Ezt többféle módszerrel lehet gyógyítani, ezek közül a leggyakoribb módszer a kognitív viselkedésterápia. Ne felejtsd el, hogy bár a pánikrohammal járó tünetek nagyon kellemetlenek lehetnek, azok enyhítése lehetséges. Ne habozz segítséget kérni, ha szükséged van rá!

Videónkból megtudhatod, hogy

– Hogyan kezelhetjük hatékonyan az agorafóbiát?

– Mikor beszélhetünk agorafóbiáról?

– Milyen helyzetekben jöhetnek elő a tünetek?

– Hogyan reagálunk vélt és valós vészhelyzet esetén?

– Hogyan maradjunk jelen egy szituációban?

– Hogyan gyógyíthatjuk az agorafóbiát?

Amennyiben pánikroham tör rád, és szeretnéd, hogy valaki meghallgasson, segítsen hideg fejjel gondolkodni és légzőgyakorlatok levezetésével túljutni a rohamon, akkor töltsd le a LifeMax Segélyhívó appot és nyomd meg az SOS gombot a roham alatt, és kollégáink egy percen belül visszahívnak. ​​Csak egy gombnyomás a segítség, a nap bármely percében. Telepítsd a LifeMax Segélyhívó appot és próbáld ki 30 napig ingyenesen! A próbaidőszak lejárta után csak 990 Ft/hó.

AppleStore: https://apps.apple.com/hu/app/lifemax…

Google Play: https://play.google.com/store/apps/de…

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a felhasználói élmény növeléséhez. Amennyiben folytatja a weboldal böngészését, azzal Ön elfogadja a Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.