Blog

Hogyan egészítheti ki a LifeMax szolgáltatása a házi segítségnyújtást?

A házi segítségnyújtó szolgáltatásokat sok idős igénybe veszi, főleg azok, akik távol élnek a családjuktól és nem tudják őket gyakran látogatni. A házi segítségnyújtás nagyban megkönnyítheti az egyedül élő idősek életét, a házigondozó szakemberek rendelkezésre állnak minden ház körüli tevékenység elvégzésében, szociális ügyintézésben, bevásárlásban, receptek kiváltásában, tisztálkodásban, és elkísérik az időseket, ha szükséges. Sajnos azonban mégsem tudnak minden pillanatban velük lenni.

A legbiztonságosabb párosítás

A jelzőrendszeres segítségnyújtás tökéletes kiegészítője a házi segítségnyújtásnak, de önállóan is megállja a helyét a magukat ellátni képes idősek számára. A jelzőrendszeres segítségnyújtások, mint amilyen a LifeMax szolgáltatása is, a nap 24 órájában rendelkezésre állnak. Diszpécsereink a nap bármely szakaszában elérhetők, így akkor sem kell tartani a balesetektől, amikor a házigondozó épp nincs a közelben. A készülék értesíti a hozzátartozókat, ha valami probléma merül fel, vagy baleset történik, ráadásul a házigondozó is értesíthető.

A készülék egyszerű, és könnyedén használható. A középen található SOS gomb megnyomása tárcsázza a Diszpécserközpontot, akik ismerik az ellátott előéletét, korábbi betegségeit és a gyógyszereket, amelyeket szed. Ezek gyorsítják a segítségnyújtás folyamatát és vészhelyzet esetén ezeket az információkat eljuttatják a házhoz érkező segítő szerveknek.

Sokoldalú készülék az állandó biztonságérzetért

A LifeMax készülékek számos funkcióval rendelkeznek, mint például az elesésérzékelő. A hirtelen helyváltozásokat érzékeli a segélyhívóba beépített szenzor és azonnal jelzést küldd a Diszpécserközpontba. A GEO-kerítés pedig azoknak az időseknek nyújt kiemelt segítséget, akiknél demencia vagy más feledékenységgel járó betegség áll fenn. A készülék jelez, ha viselője elhagyta a szerződéskötéskor meghatározott területet, és jelzést küld a Diszpécserközpontba. Természetesen ilyen esetekben is értesítést kapnak a hozzátartozók, házigondozók.

Ha úgy érzed, hogy te vagy szeretteid nyugodtabban alhatnátok a a LifeMax segélyhívó és távfelügyeleti szolgáltatásával, akkor keress minket a 0680 81 82 18-as, ingyenesen hívható telefonszámunkon, vagy töltsd ki a kapcsolati űrlapunkat!

Célunk, hogy pánikbetegek számára telefonos segítséget nyújtsunk, a nap 24 órájában.

Pánikrohamok bármikor előfordulhatnak, és azok időtartama és intenzitása is változó lehet.
Amennyiben aggódsz a rohamok miatt, és szeretnéd, hogy mindig legyen kihez fordulnod, akkor töltsd le a SoulBuddy applikációt.
Ránk éjjel-nappal számíthatsz.
Töltsd le az appot és próbáld ki 30 napig ingyen!

A próbaidőszak lejárta után csak 990 Ft/hó.

Szeretnél olyan technikákat megismerni, amik segítenek a pánik elleni harcban?

Online tanfolyamokat és előadásokat készítettünk Neked, hogy megtalálhasd azokat a módszereket és technikákat, amelyeksegítségével elindulhatsz a gyógyulás útján.
A Semmi Pánik tanfolyamain az elméleti tudás mellett olyan gyakorlati tanácsokat is megosztanak előadóink, amelyek segítségével hatékonyan tudod majd kezelni a mindennapok során jelentkező stresszt és szorongást.
Gyere, és találd meg a Neked szóló tanfolyamot!

Dr. Orosz Zsolt és Bacsó Benjámin tanfolyama

Kedvezményes csomag Dr. Orosz Zsolt és Bacsó Benjámin kurzusához!

Ismerd meg a gyógynövények főbb jellemzőit és jótékony hatásait, illetve a hit és ima szerepét mindennapjainkban