Blog

Hogyan egészítheti ki a LifeMax szolgáltatása a házi segítségnyújtást?

A házi segítségnyújtó szolgáltatásokat sok idős igénybe veszi, főleg azok, akik távol élnek a családjuktól és nem tudják őket gyakran látogatni. A házi segítségnyújtás nagyban megkönnyítheti az egyedül élő idősek életét, a házigondozó szakemberek rendelkezésre állnak minden ház körüli tevékenység elvégzésében, szociális ügyintézésben, bevásárlásban, receptek kiváltásában, tisztálkodásban, és elkísérik az időseket, ha szükséges. Sajnos azonban mégsem tudnak minden pillanatban velük lenni.

A legbiztonságosabb párosítás

A jelzőrendszeres segítségnyújtás tökéletes kiegészítője a házi segítségnyújtásnak, de önállóan is megállja a helyét a magukat ellátni képes idősek számára. A jelzőrendszeres segítségnyújtások, mint amilyen a LifeMax szolgáltatása is, a nap 24 órájában rendelkezésre állnak. Diszpécsereink a nap bármely szakaszában elérhetők, így akkor sem kell tartani a balesetektől, amikor a házigondozó épp nincs a közelben. A készülék értesíti a hozzátartozókat, ha valami probléma merül fel, vagy baleset történik, ráadásul a házigondozó is értesíthető.

A készülék egyszerű, és könnyedén használható. A középen található SOS gomb megnyomása tárcsázza a Diszpécserközpontot, akik ismerik az ellátott előéletét, korábbi betegségeit és a gyógyszereket, amelyeket szed. Ezek gyorsítják a segítségnyújtás folyamatát és vészhelyzet esetén ezeket az információkat eljuttatják a házhoz érkező segítő szerveknek.

Sokoldalú készülék az állandó biztonságérzetért

A LifeMax készülékek számos funkcióval rendelkeznek, mint például az elesésérzékelő. A hirtelen helyváltozásokat érzékeli a segélyhívóba beépített szenzor és azonnal jelzést küldd a Diszpécserközpontba. A GEO-kerítés pedig azoknak az időseknek nyújt kiemelt segítséget, akiknél demencia vagy más feledékenységgel járó betegség áll fenn. A készülék jelez, ha viselője elhagyta a szerződéskötéskor meghatározott területet, és jelzést küld a Diszpécserközpontba. Természetesen ilyen esetekben is értesítést kapnak a hozzátartozók, házigondozók.

Ha úgy érzed, hogy te vagy szeretteid nyugodtabban alhatnátok a a LifeMax segélyhívó és távfelügyeleti szolgáltatásával, akkor keress minket a 0680 81 82 18-as, ingyenesen hívható telefonszámunkon, vagy töltsd ki a kapcsolati űrlapunkat!

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a felhasználói élmény növeléséhez. Amennyiben folytatja a weboldal böngészését, azzal Ön elfogadja a Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.