Blog

Fodor Zsóka is beült a LifeMax diszpécserközpontjába

Fodor Zsóka, a LifeMax márkanagykövete nemrégiben egy teljes napot töltött el a LifeMax püspökladányi diszpécserközpontjában, ahol nemcsak megismerte a szolgáltatás mögött álló embereket, de néhány ellátottal is beszélgetett. Most ráadásul te is kérdezhetsz Zsókától, ha csatlakozol a Központban a gondoskodás nevű Facebook-csoportunkhoz!

Egy nap a diszpécserközpontban

Június 28-a látszólag átlagos napnak indult a LifeMax püspökladányi diszpécserközpontjában – egészen addig, míg meg nem jelent Fodor Zsóka, aki hatalmas lendülettel és vidámsággal érkezett meg, hogy ő maga is részt vegyen a munkában, és találkozzon a LifeMax diszpécsereivel, valamint néhány szerencsés ellátottal.

Miután Zsóka maga is alaposan körbejárta a nemrégiben épült, modern püspökladányi központot, ő is beült a diszpécserszékbe, és meglepett néhány ellátottat, akiket telefonon hívott fel. A színésznő telefonhívása természetesen nagy öröm volt az ellátottak számára: többen elmesélték, hogy rajongnak Fodor Zsókáért, és volt, aki még kapcsolódási pontot is talált a művésznővel, például egy szeretett városon keresztül.

A beszélgetések után Zsókára ismét rajongók vártak: a LifeMax püspökladányi ellátottai közül többen is eljöttek, hogy személyesen is találkozzanak a művésznővel. A megjelentek egy jó hangulatú ebéd közben tehették fel a kérdéseiket, sőt, Zsóka szívesen mesélt nekik élete kalandos eseményeiről is. Nem csoda, ha nemcsak az idősek, de a diszpécserek is élményekkel telve mentek haza erről a találkozóról.

Az esemény után Fodor Zsóka elárulta, hogy nemcsak a rajongókkal való beszélgetés töltötte el örömmel, hanem az is, hogy ismét új dolgokat tudott meg a LifeMax szolgáltatásáról: „ha valaki rosszul lesz a szomszédságomban, és én látom, hogy rosszul van, de neki nincs ilyen zseniális készüléke, akkor én tudok az enyémen keresztül neki segíteni. Ezt sem tudtam.”

Tekintsd meg a videónkat az eseményről:

https://youtu.be/LjmoiJ6XT5M

Tedd fel te is a kérdéseidet Zsókának

A személyes találkozók után mindenki számára egyértelművé vált, hogy sokan szeretnének beszélgetni Fodor Zsókával, és bizony mindenkinek van legalább egy kérdése a színésznő impozáns pályájáról vagy a magánéletéről. Épp ezért szeretnénk lehetőséget biztosítani mindenkinek, hogy feltegye a kérdéseit Zsókának! A Központban a gondoskodás nevű Facebook-csoportunkban ezután rendszeresen fog kérdésekre válaszolni Zsóka, és mesélni az életéről, tapasztalatairól.

Ha te is szívesen megismernéd Fodor Zsókát, feltennéd a kérdéseidet, vagy csak meghallgatnád a művésznő elképesztő történeteit, akkor csatlakozz te is csoportunkhoz, és légy része alakuló közösségünknek!

Célunk, hogy pánikbetegek számára telefonos segítséget nyújtsunk, a nap 24 órájában.

Pánikrohamok bármikor előfordulhatnak, és azok időtartama és intenzitása is változó lehet.
Amennyiben aggódsz a rohamok miatt, és szeretnéd, hogy mindig legyen kihez fordulnod, akkor töltsd le a SoulBuddy applikációt.
Ránk éjjel-nappal számíthatsz.
Töltsd le az appot és próbáld ki 30 napig ingyen!

A próbaidőszak lejárta után csak 990 Ft/hó.

Szeretnél olyan technikákat megismerni, amik segítenek a pánik elleni harcban?

Online tanfolyamokat és előadásokat készítettünk Neked, hogy megtalálhasd azokat a módszereket és technikákat, amelyek segítségével elindulhatsz a gyógyulás útján.
A Semmi Pánik tanfolyamain az elméleti tudás mellett olyan gyakorlati tanácsokat is megosztanak előadóink, amelyek segítségével hatékonyan tudod majd kezelni a mindennapok során jelentkező stresszt és szorongást.
Gyere, és találd meg a Neked szóló tanfolyamot!