Az applikáció célközönsége már nem csak az idősebb korosztály. Kérdőíves kutatással utánajártunk, hogy a kitöltők milyen lehetőségeket részesítenek előnyben egy okoseszközökben. A válaszadóink korosztálya változatos volt, így megfelelően tudjuk fejleszteni az applikációt, hogy tényleg mindenki számára hasznosan funkcionáljon. Néhány ok, hogy miért érdemes használni az applikációt!

Neked ajánljuk az applikációt, ha:

Telepítheted a gyermeked okostelefonjára is az alkalmazást, mellyel vészhelyzet esetén könnyen segítséget tud hívni, és te is nyomon követheted, hogy épp merre jár!

Hogyan működik az applikáció?

Mindenek előtt az alkalmazást le kell tölteni okostelefonra. Ez ingyenesen megtehető a Google Play-ről vagy App Store-ból. Ha másról gondoskodnál, akkor letölthető a szintén ingyenes kiegészítő alkalmazás, amely segítségével szeretteidet állandó biztonságban tudhatod.

Második lépés, hogy létre kell hozni az alkalmazáson belül egy fiókot. A regisztráció során meg kell adni bizonyos adatokat annak érdekében, hogy az applikáció tényleges segítséget tudjon biztosítani, ha baj van. Az alkalmazásnak ezekre az adatokra van szüksége:

Az applikáció előnyei

A nap 24 órájában elérhetők a diszpécsereink és szükség esetén mentőt, tűzoltót, rendőrt vagy egy rokont is értesíthetnek. A GEO-kerítés funkció bekapcsolásakor a készülék jelzést küld, ha az ellátott kilép a biztonságos zónából, amelyet előtte az applikáció során beállíthatott. A kiérkező mentők már ismerik a felhasználó egészségügyi adatait, mire kiérnek hozzá.

A Segélyhívó applikációnak köszönhetően nem csak magadat, de szeretteidet is állandó biztonságban tudhatod, hiszen gyorsan és egyszerűen kérhettek segítséget bármilyen vészhelyzet esetében. Ezen felül az ingyenes „Gondoskodó” appon keresztül azonnal értesülhetsz a hozzátartozóid jelzéseiről, illetve nyomon is követhetitek egymást. Fedezzétek fel együtt applikációink előnyeit és éljetek egy nyugodtabb életet.

Ha úgy érzed, hogy te vagy szeretteid nyugodtabban alhatnátok a  LifeMax segélyhívó és távfelügyeleti szolgáltatásával, akkor keress minket a 0680 81 82 18-as, ingyenesen hívható telefonszámunkon, vagy töltsd ki a kapcsolati űrlapunkat!