Blog

Betegségek, amelyek esetén a LifeMax életet menthet!

A LifeMax segélyhívó szolgáltatása rengeteg helyzetben nyújthat segítséget, de különösen ajánlott azoknak, akik olyan betegséggel küzdenek, amely hirtelen rosszulléthez vagy ájuláshoz vezethet, és amelyeknél a gyors segítség elengedhetetlenül fontos. A LifeMax csapata most összegyűjtötte, hogy milyen betegségek esetén érdemes mindenképpen igénybe venni a szolgáltatásunkat!

Cukorbetegség

Napjainkban egyre többen szenvednek cukorbetegségben, azonban szerencsére ez a betegség gyógyszerekkel és megfelelő diétával ma már jól kordában tartható. Sajnos azonban a nem megfelelő étkezés, a megerőltető testmozgás vagy az inzulin esetleges túladagolása sokszor hipoglikémiás sokkhoz vezet, mely a vércukorszint hirtelen leesését jelenti. A beteg gyakran észreveszi a tüneteket, de ha épp nincs kéznél szőlőcukor, akkor nem biztos, hogy tud segíteni magán, az alacsony vércukorszint ugyanis pillanatok alatt ájuláshoz vezet. Szerencsére a LifeMax segítségével másodpercek alatt riasztható a segítség: a cukorszint megemelésében a mentők, de akár a felkészült családtagok is segítséget tudnak nyújtani, ha időben észreveszik, hogy baj van.

Vérnyomásproblémák

Mind a magas, mint az alacsony vérnyomás okozhat rosszullétet, mely gyakran erős szédüléssel kezdődik. Ilyenkor nem biztos, hogy a bajba jutott tud segítséget hívni a telefonján, hiszen a szédülés és a homályos látás gyakorlatilag lehetetlenné teszi a képernyő használatát. A LifeMax készülékkel azonban felkészülhet az ilyen helyzetekre is, hiszen az eszközön egyetlen, nagy méretű gomb található, melyet nem lehet eltéveszteni, így a segítség akkor is könnyedén riasztható, ha a betegség miatt az ellátott szédül, a látása homályos, vagy akár csak a sötét téli estéken nem lát jól.

Szívbetegség

Listánkon talán a szívbetegségek a leginkább alattomosak, ugyanis a szívroham gyakran egyik pillanatról a másikra érkezik – akár úgy is, hogy a bajbajutottnak korábban nem volt tudomása semmilyen szívbetegségről. Természetesen gyakori orvosi vizsgálatokkal, a dohányzás elhagyásával és az egészséges táplálkozással segíthetjük a szívünket is, de a biztonság kedvéért érdemes beszerezni egy LifeMax készüléket, mellyel gyorsan hívható segítség, elesés esetén pedig magától is jelzést ad le. A szívbetegségek és a szívroham kockázatát tovább növelik a szélsőséges időjárási körülmények is, például a nagy meleg vagy a hirtelen leeső hőmérséklet, így ilyenkor különösen fontos felkészültnek lenni.

Allergia

Sokan talán nem is gondolnák, hogy az allergiások is nagy veszélynek vannak kitéve, ha egyedül élnek, pedig az allergiás rohamok is könnyedén vezethetnek katasztrófához. A LifeMax különösen hasznos lehet például azoknak, akik valamilyen rovar csípésére allergiások, például darázs- vagy pókcsípésre, a diszpécsereink ráadásul abban is tudnak segíteni baj esetén, hogy mit tehet a bajbajutott addig, amíg megérkezik a mentő. Azoknak is érdemes felkészülniük, akik valamilyen növényre, például a parlagfűre allergiások, mert a levegő pollenkoncentrációja akár néhány nap alatt is radikálisan megemelkedhet, így egy korábban enyhe allergiából is könnyen lehet veszélyes allergiás roham.

Demencia

Sok idős ember tapasztalja a kezdődő demencia jeleit, mint a feledékenység vagy a zavartság, de szerencsére rajtuk is segíthet a LifeMax segélyhívó szolgáltatása. A GEO-kerítés funkciónak és a GPS helymeghatározásnak köszönhetően megakadályozható az eltévedés, hiszen a készülék jelzést ad le, ha az ellátott kilép egy meghatározott zónából, és azt is jelzi a diszpécsereknek, hogy merre jár az idős ember. De a szolgáltatás akkor is jól jöhet, ha a demenciával küzdő egyszerűen csak összezavarodik és megijed, diszpécsereink ugyanis ilyenkor is tudnak segítséget nyújtani szóban, vagy egy családtag értesítésével. A hosszú téli esték eljövetele ráadásul még inkább összezavarhatja az ilyen betegséggel küzdőket, hiszen a korai sötétedés megnehezíti az idősek helyes időérzékelését is, így az erre hajlamos idősek könnyebben összezavarodhatnak.

Ha úgy érzi, hogy az ön számára is hasznos lenne a LifeMax segélyhívó és távfelügyeleti szolgáltatása, akkor keressen minket a 0680 81 82 18-as, ingyenesen hívható telefonszámunkon, vagy töltse ki a kapcsolati űrlapunkat!

Célunk, hogy pánikbetegek számára telefonos segítséget nyújtsunk, a nap 24 órájában.

Pánikrohamok bármikor előfordulhatnak, és azok időtartama és intenzitása is változó lehet.
Amennyiben aggódsz a rohamok miatt, és szeretnéd, hogy mindig legyen kihez fordulnod, akkor töltsd le a SoulBuddy applikációt.
Ránk éjjel-nappal számíthatsz.
Töltsd le az appot és próbáld ki 30 napig ingyen!

A próbaidőszak lejárta után csak 990 Ft/hó.

Szeretnél olyan technikákat megismerni, amik segítenek a pánik elleni harcban?

Online tanfolyamokat és előadásokat készítettünk Neked, hogy megtalálhasd azokat a módszereket és technikákat, amelyeksegítségével elindulhatsz a gyógyulás útján.
A Semmi Pánik tanfolyamain az elméleti tudás mellett olyan gyakorlati tanácsokat is megosztanak előadóink, amelyek segítségével hatékonyan tudod majd kezelni a mindennapok során jelentkező stresszt és szorongást.
Gyere, és találd meg a Neked szóló tanfolyamot!

Dr. Orosz Zsolt és Bacsó Benjámin tanfolyama

Kedvezményes csomag Dr. Orosz Zsolt és Bacsó Benjámin kurzusához!

Ismerd meg a gyógynövények főbb jellemzőit és jótékony hatásait, illetve a hit és ima szerepét mindennapjainkban